Oferta d’Activitats Extraescolars 2022/23

Avui us volem presentar l’oferta d’Activitats Extraescolars pel curs 2022/23. Hem treballat dur per poder ampliar l’oferta d’aquests dos darrers anys. A la graella que teniu més avall podeu trobar tant el nom de totes les activitats com quins dies es duran a terme i on dirigir-vos per tenir més informació o per inscriure-us. Penseu que les activitats sempre són de 16:00 a 17:00, que comencen el dilluns 3 d’octubre i es perllongaran fins a finals de maig.

El període d’inscripció acaba diumenge dia 25 de setembre. Com que cada activitat té un mínim d’alumnes per poder fer-la viable, entre el dilluns 26 i el dimarts 27 de setembre farem públic quines de les activitats finalment es duran a terme. Els propis monitors us informaran en cas que la seva activitat no hagi pogut assolir el mínim d’alumnes. En cas d’activitats amb més inscrits del que permet el seu aforament màxim, s’inscriurà als infants per rigorós ordre d’inscripció i la resta podrà quedar a una llista d’espera.

Recordeu que les famílies sòcies de l’AMIPA tenen descomptes en les mensualitats de totes les activitats extraescolars, per això us convidem a fer-vos socis responent al següent formulari.

Per poder accedir als formularis, us podeu descarregar en PDF la graella de l’oferta de les activitats extraescolars al següent enllaç.

Comments are closed.
Covid-19
Protocol
+Info
Darreres notícies
Contacte
  • CAMÍ DES PUIG S/N 07360 - LLOSETA
  • 971 519 436
  • 652 070 598
  • ceipespuig.lloseta@educaib.eu