PARTICIPACIÓ AL PROGRAMA ERASMUS + 

(PROGRAMES INTERNACIONALS) 

CURS  2018-2019        2019-2020

(Coordinadora: Clara Figuerola)

TÍTOL DEL PROJECTE  (2018-2019    2019-2020)

European Web-Radio: hEre We Are

Ràdio web europea: nosaltres som PROJECTE ERASMUS

1.- Creació d´una European Web Radio conjunta per als membres del projecte.

Tots els partners aportaran el seus “expertise” (HI PARTICIPEN ESCOLES DE  ITÀLIA, ALEMANYA, REPÚBLICA TXECA, PORTUGAL I D´ESPANYA EL NOSTRE CENTRE DE LLOSETA)

2.-Retransmissions de les activitats culturals programades

Presentació d´aspectes culturals i d´identitat propia de cada un dels països, aprofitant que és l´any del patrimoni cultural Europeu.

3.- Mobilitats per l´any acadèmic 2018-2019

Teramo-Itàlia

Bremen- Alemanya

Liberec- República Txeca                                                                                                                                                                             Mobilitats 19-20

 Lloseta – Espanya

Lagos – Portugal

4.- Explicació al claustre de les activitats realitzades a cada mobilitat

Després de cada mobilitat, els mestres que han viatjat, explicaran al claustre les propostes metodològiques observades.

5.- Transferència als alumnes

Els alumnes que participin activament a les mobilitats hauran de fer la transferència als altres alumnes.

ACTUACIONS CURS 2018-2019

 

 1. Gener 2018. El mes de gener un membre de l´equip directiu i la coordinadora del projecte Erasmus viatjaren a Itàlia per a treballar i formar part de l’equip que presentaria a Alemanya el pròxim Projecte Erasmus+ 2018-2020.
 2. Formacions Erasmus 2018. El mes d´octubre es duen a terme les formacions per als Coordinadors Erasmus. La coordinadora assistirà els dies 15 i 16 d´octubre a les V jornades a Toledo.Cal destacar que aquest any només han concedit l’Erasmus + a quatre centres de primària ( dos dels quals viatjaran amb alumnes, un d´ells és el Ceip Es Puig de Lloseta).
 3. Participació al Projecte d´Auxiliars de Conversa. Aquest any s´han près unes mesures determinades per tal que la participació a aquest projecte sigui un èxit.
 4. Sol.licitud  Programa de Inmersió Lingüística 2019. Es realitzarà quan es publiquin les convocatòries corresponents.
 5. Training en projectes E-twinning. Volem que els nostres alumnes siguin competents en les activitats relacionades amb l´E-twinning.
 6. Transferència d´aprenentatges entre alumnes. Ajudar i motivar en tot moment a la bona pràctica i al compartir uns amb els altres.

ACTUACIONS CURS 2019-2020

 

 1. Octubre 2019. Els centres socis del nostre Projecte ens visitaran. Es duran a terme diverses activitats, tant al centre com fora d´ell. Així com visites institucionals i diversos ens de l´illa (IB3, Catedral, Escola de vela, …).
 2. Dos mestres del centre realitzaran dos cursos de formació dins d´un projecte Erasmus+ K1, que ha estat concedit el passat més de juny, i que té una durada de dos anys. El projecte està enfocat a la formació de mestres a partir del jobshadowing i la realització de cursos a països de la Unió Europea. Aquest projecte està directament lligat al projecte de coral de centre.
 3. El mes de juny, tres mestres i sis alumnes de sisè aniran a la ciutat portuguesa de Lagos per tal de participar a les activitats del projecte que s´hi faran.
 4. Participació al Projecte d´Auxiliars de Conversa.
 5. Formació en projectes E-twinning. Volem que els nostres alumnes siguin competents en les activitats relacionades amb l´E-twinning.
 6. Transferència d´aprenentatges entre alumnes. Ajudar i motivar en tot moment a la bona pràctica i al compartir uns amb els altres.

PARTICIPACIÓ AL PROGRAMA ERASMUS + 

(PROGRAMES INTERNACIONALS) 

Sustainable skills of the XXI century”.

CURS 2016-2017 CURS 2017-2018

El curs 2016-2017 hem iniciat el nostre projecte europeu Erasmus+ que té el títol de “Sustainable skills of the XXI century” amb la finalitat de donar oportunitat de compartir metodologies i habilitats de cada país participant per tal d´adaptar noves practiques amb els alumnes a les aules.

El nostre centre és el coordinador del projecte. Hi ha un total de 6 centre de diferent països: Itàlia, Làtvia, Irlanda, República Xeca, Holanda i el nostre centre de Lloseta.

Hem creat una pàgina web pel projecte i una de facebook on s´actualitzaran duran aquest dos anys de projecte totes les activitats i documentació que es vagi generant.

http://erasmusplusproject2.wixsite.com/skills/our-school

https://www.facebook.com/erasmusplusskillsofthecentury/

ACTUACIONS DURANT EL CURS 2016-2017

El mes d´octubre vàrem rebre una formació per coordinadors a València per poder engegar el projecte adequadament.

El mes novembre vàrem viatjar a Dublin a l´escola Scoil Mhuira on ferem la primera mobilitat del projecte i la primera reunió transnacional. Allà es compartiren experiàncies i es va aprendre sobre “safe internet research” que és l´especialitast d´aquesta escola.

El mes de febrer ferem la segona mobilitat a República xeca, a Varnsdorf, on visitarem l´escola socia Edisonova, on aprenguerem la seva especialitat metodològica anomenada “EAR model”

Durant el mes de maig varen rebre la visita dels nostres socis a l´escola. Vàrem compartir amb ells la metodologia dels ambients i els projectes. Es varen fer observacions a les aules, i els socis varen fer classes d´anglès, socioculturals i mindlabs. També es va celebrar una recepció a l´ajuntament, una taula rodona sobre educació i una posterior “food fair” on els veinats del poble estaven convidats.

ACTUACIONS DURANT EL CURS 2017-2018

Aquest projecte es va iniciar al curs 2016-2017 amb la finalitat de donar la oportunitat de compartir metodologies i habilitats de cada país participant per tal d’adaptar noves practiques amb els alumnes a les aules.

 

ACCIONS / MESURES PER A LA SEVA IMPLEMENTACIÓ  RESPONSABLES
1.- Creació d´una website conjunta per als membres del projecte. Descàrrega de documents, imatges, videos i altres informacions per a la comunitat educativa. Mestres i pares.
2.-International Food fair Tots els partners aportaran degustacio%u0301 de menjars varis al pai%u0301s on es realitzi la mobilitat. Presentació d´aspectes culturals i de identitat pròpia. Participants de l´ Erasmus +.
3.-Formació d´una nova metodología : Sustainable Skills for 2032”Posar en pràctica metodologies innovadores. Això es durà a terme a les aules dels pai%u0308sos que reben als partners corresponents. Coordinadors i equip directiu.
4.- Mobilitats per l´any acadèmic 2017-2018 Badia Polesine (Itàlia)Riga (Làtvia)Druten (Holanda) Partners i coordinadors.

 

   
5.- Explicació al claustre de les metodologies explicacdes a cada mobilitat Després de cada mobilitat, els mestres que han viatjat, explicaran al claustre les propostes metodològiques observades. Claustre

 

Covid-19
Protocol
+Info
Darreres notícies
Contacte
 • CAMÍ DES PUIG S/N 07360 - LLOSETA
 • 971 519 436
 • 652 070 598
 • ceipespuig.lloseta@educaib.eu