DIADA FAMILIAR

Dissabte dia 5 de novembre, entre les 9 i les 14 ens ajuntarem als patis de l’escola famílies, infants i mestres per treballar en la millora dels espais exteriors del centre. La idea és gaudir d’un matí fent Comunitat Educativa, enfortint vincles i, al mateix temps, dotar l’escola de noves propostes de lleure pel gaudi dels nostres infants.

En aquest enllaç podeu trobar el formulari de contacte per apuntar-vos a la Diada. Per tal de facilitar l’organització d’aquesta diada us demanem que, a més d’apuntar-vos, ens digueu també a quin o quins dels patis de l’escola preferiu treballar, en quines propostes i si disposau d’eines per usar en aquestes propostes. Basta fer una inscripció per família i teniu fins diumenge dia 30.

Els materials que calen per la diada els comprarem entre l’escola i l’AMIPA. Si teniu cap dubte, ens el podeu fer arribar al nostre correu electrònic: amipalloseta@gmail.com

A continuació teniu un recull de fotografies que il·lustren algunes de les propostes que es treballaran en aquesta jornada i que ens serveixen per fer-nos una millor idea de en què consisteixen aquestes propostes.

Comments are closed.
Covid-19
Protocol
+Info
Darreres notícies
Contacte
  • CAMÍ DES PUIG S/N 07360 - LLOSETA
  • 971 519 436
  • 652 070 598
  • ceipespuig.lloseta@educaib.eu