Campanya de socis curs 21/22

L’AMIPA del CEIP Es Puig està posant en marxa la campanya de socis pel curs 2021-2022. 

Sabem que són temps difícils, per això hem decidit seguir amb la quota reduïda, tal i com ja vàrem fer el curs passat. Així el preu per fer-se socis de l’AMIPA és de 30€ PER FAMÍLIA, independentment del nombre de fills, només es paga per família. 

PERQUÈ FER-SE SOCIS DE L’AMIPA?

– Perquè tots els alumnes socis tenen un descompte de 3€ en les despeses de transport en totes les excursions que es realitzin durant el curs escolar. 

– Per obtenir preus especials en les ACTIVITATS DE CONCILIACIÓ que s’organitzaran al nostre poble i en les que l’AMIPA hi col·labora.

– Per poder tenir el preu especial en el servei de MATINET DIARI que funciona tot el curs entre les 7 i les 9 del matí.

– Per contribuir a una associació de famílies més forta i cohesionada, fet que garanteix una millor comunitat educativa, una millor escola i, en general, una millor educació pels nostres infants. 

QUÈ FEIM A L’AMIPA?

– Brindem atenció a totes les famílies, traslladant les seves demandes als òrgans de govern del centre. Per això, col·laborem i mantenim reunions periòdiques amb l’Equip Directiu. 

– Ens coordinem amb les administracions públiques, especialment l’Ajuntament.

– Cada any l’AMIPA elabora i distribueix gratuïtament l’anuari escolar als nostres socis. També elaborem una orla que reben tots els alumnes de sisè.

– Si la pandèmia ho permet, l’AMIPA col·laborarà en l’organització d’activitats juntament amb les famílies de sisè perquè els alumnes socis puguin gaudir de descomptes pel viatge d’estudis. 

– Mensualment feim un escrit a la revista de Lloseta.

– Si les circumstàncies ho permeten, l’AMIPA organitzarà el tradicional sopar de famílies i mestres de final de curs així com altres activitats lúdiques durant l’any escolar.

COM FER-SE SOCI DE L’AMIPA?

Tal i com es va fer el curs passat, la inscripció es farà a través d’un formulari de Google. Les famílies hauran de fer l’ingrés dels 30€ i obtenir un justificant del pagament. Llavors hauran d’adjuntar aquest justificant al formulari i emplenar la resta d’informació requerida.

A continuació teniu l’enllaç al formulari d’inscripció. 

Abans d’enviar-nos el formulari heu de fer l’ingrés de la quota d’inscripció, aquesta quota és de 30€ per família. A l’ingrés hi ha de constar el nom del fill/a de la família. Necessitareu un justificant d’aquest pagament per adjuntar-lo al formulari.

El número de compte és el següent: ES11 2038 3294 31 6000206206 (Bankia).

Si necessiteu ajuda per fer la inscripció, podeu enviar un missatge al següent telèfon: 

Antònia Coll: 639866160

Comments are closed.
Covid-19
Protocol
+Info
Darreres notícies
Contacte
  • CAMÍ DES PUIG S/N 07360 - LLOSETA
  • 971 519 436
  • 652 070 598
  • ceipespuig.lloseta@educaib.eu