8M AL PUIG

Benvolgudes famílies

ES PUIG ES VESTEIX DE LILA!!!!

#FENTMENÒRIASOMFUTUR

Durant aquests dies els alumnes i l´equip docent del Centre,  estam  fent activitats per donar visibilitat al dia 8 de març DIA INTERNACIONAL DE LA DONA (Anirem completant aquesta notícia durant aquesta setmana amb les explicacions, les fotos i vídeos que els diferents grups aniran fent)

INFANTIL.

Han fet un mural lila a l´entrada amb oficis de dones treballadores i dones importants per a nosaltres. A l´ambient d´art decorarem, escriurem noms i aferrarem imatges de dones importants.

La Jaia corema vé de lila a commemorar bruixes i jaies. Una mestra es desfressa de jaia i fa referència a les dones.

FOTOS INFANTIL 8 M

6ès

Tots els grups de sisé  han creat a classse un manifest per commemorar el 8M. S´ha plasmat en diferents formats

Els alumnes han emplenat una plantilla on han dedicat un temps a valorar una dona del seu entorn proper.

Els alumnes feran una reserca individual sobre una dona que triin i l´exposaran davant el grup classe de manera oral amb els suports visuals de creació pròpia que considerin oportuns.

VIDEO MANIFEST 6È C

FOTOS 6ÈS

1rs i 2ns

Mural a l´entrada de l´escola de frases mítiques de dones importants.

Mural a l´entrada d´ un llaç lila gegant format per llaços petits pintats per tots els alumnes.

Una xapa d´un llaç lila.

Hora del conte: Les princeses més valentes i  taller de plàstica: La dona de la meva vida.

FOTOS 1RS

FOTOS 2NS

5ès

Activitat La dona de la meva vida: plantejament de preguntes i expressió oral d´una anècdota o vivència de la dona elegida. Els alumnes han emplenat una plantilla on han dedicat un temps a valorar una dona del seu entorn proper.

Activitat Què implica ser dona?: els alumnes han contestat aquesta pregunta partint dels seus coneixements previs, disposant de total llibertat en la plasmació de la resposta.

VIDEO ACTIVITATS 5ÈS

3rs

Activitat La dona de la meva vida: cada alumne ha completat un model de fitxa on havia d´escriure la seva relació amb aquesta dona, el seu nom i a què es dedica. També s´ha aferrat una foto. Seguidament l´han mostrada als seus companys.

Activitat Dones del món que han estat importants i han fet història per les seves accions. S´han llegit biografies, s´ha completat un treball d´aquestes dones  emprant la tècnica de les ombres per fer el  retrat  i escrivint la informació.

4ts

Activitat La dona de la meva vida: cada alumne ha completat un model de fitxa on havia d´escriure la seva relació amb aquesta dona, el seu nom i a què es dedica.

Escriure una breu justificació del perquè han elegit la dona de l´activitat anterior que després han llegit als seus companys.

Realització d´una entrevista a aquesta dona i enregistrament per després visualitzar-la a l´aula.

FOTOS 3RS I 4TS

FOTOS 3R B

Comments are closed.
Covid-19
Protocol
+Info
Darreres notícies
Contacte
  • CAMÍ DES PUIG S/N 07360 - LLOSETA
  • 971 519 436
  • 652 070 598
  • ceipespuig.lloseta@educaib.eu