Contacte
ESPAI FAMILIAR

Benvolgudes famílies:


Us convidem a participar al Taller amb famílies “ Abordam la criança als 4 anys” que tindrà lloc el proper 20 i 27 de març a les 9:15h a la Fàbrica de paraules (edifici 1r cicle). Intervendran Gaspara Gónzalez. , tècnica de l'equip de prevenció comunitària IMAS (Institut Mallorquí d'Afers Socials), tutores de 4 anys (Xisca, Imma i Sandra) i l'equip de Suport (Celi)


La durada aproximada serà d’una hora i mitja cada sessió, tractarem temes que siguin del vostre interès i relacionats amb el desenvolupament harmònic de l'infant, el joc, gelosies, comunicació amb amor, respecte i límits... Vos convidam a dur una llibreta i bolígraf. És interessant l'assistència dels dos dies ja que el treball és complementarà.

Aquesta xerrada forma part del Programa Espai Familiar que ja fa uns anys hem iniciat a l'escola. L’objectiu és crear un espai per compartir i reflexionar sobre aspectes educatius i de criança que ens interessen a tots/es.

 

PER EDUCAR UN INFANT FA FALTA TOTA UNA TRIBU

(Proverbi africà)

 

 

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es