Contacte
Nadal 2013

CONCERT DE NADAL 2013

Com cada any per aquestes dates, la nostra escola organitza el tradicional concert de Nadal.

Per motius organitzatius, aquesta activitat es realitzarà durant dos dies, i ens plau comunicar-vos que aquests seran  el proper dimecres 18 de desembre (tercer, quart, cinquè i sisè) i dijous 19 de desembre (infantil, primer i segon).

Aquesta activitat tindrà lloc  al menjador de l’escola  (edifici de primer cicle). En arribar haureu de fer entrega de les entrades que els tutors prèviament us hauran donat.

 

Així mateix, us informem que l’escola juntament amb “fotos Ramón” realitzarà una gravació del concert, per aquest motiu us preguem que al moment de dit concert les famílies us ubiqueu les cadires i gaudiu del moment.  

 

 

HORARIS:

Tercer i quart: dimecres  18 de desembre de 9.30h a 10.00h.  A l’entrada del menjador entregareu  les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per donar cabuda als pares de cinquè i sisè

 

Cinquè i sisè: dimecres  18 de desembre de 10.00h a 10.30h. A l’entrada del menjador entregareu  les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador.

 

Infantil: dijous 19 de desembre de 9.30h a 10.00h.  A l’entrada del menjador entregareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per donar cabuda als pares de primer cicle.

 

Primer i segon: dijous 19 de desembre de 10.00h a 10.30h. A l’entrada del menjador entregareu  les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador.

 

REPARTIMENT D’ENTRADES:

Els tutors repartiran les entrades als alumnes. Es donaran 2 entrades per alumne perquè els familiars puguin assistir al concert.

 

Així mateix, aprofitem per informar-vos que dia 20 de desembre es repartirà xocolata a tots els alumnes, per aquest motiu, han de dur el seu tassó de plàstic.

 

Que en aquestes festes de Nadal,

la màgia sigui el millor vestit,

el teu somriure sigui el millor regal,

els teus ulls el millor  destí

i la teva felicitat el meu desig”.

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es