Contacte
INFORMACIONS DESEMBRE

4-12-2020

BENVOLGUDES FAMÍLIES

Ens han fet arribar una informació des del Govern de les Illes Balears en relació a l´activitat física i hàbits sedentaris.

Ho podeu veure aquí

21-12-2020

BENVOLGUDES FAMÍLIES

Aquests dies han passat moltes coses, i volem expressar amb unes paraules i imatges el que per a l´Escola Es Puig ha estat i sempre serà,  una persona molt apreciada per a tots noltros: ens ha deixat el tio Maño. Els alumnes han volgut deixar el seus missatges i ho han fet, a les barreres de l´ escola i a l´arbre d´infantil. També com a centre, a la revista del poble hem publicat unes paraules de comiat.

Podeu veure aquest article AQUÍ

També podeu veure unes fotos de les barreres i de l´arbre d´Infantil AQUÍ

Però també hi ha una persona del centre que es jubila, la secretària Margalida Martorell Carbonell, una jubilació ben merescuda. Ella ha volgut deixar les seves paraules també a un article de la revista de Lloseta. Ens queda fer una gran celebració de comiadament , peró ho haurem de deixar per a un altre moment, les circumstàncies actuals no ens ho permeten, ara bé, no caduca i ho farem en poder Margalida!!

Podeu veure l´article de na Margalida AQUÍ

 

I ja per acabar,  els grups de l´escola han volgut fer uns videos per felicitat Nadal a les famílies i mostrar les nadales que han assetjat, les feinetes que han fet ....... També els mestres del Puig hem fet un video per a felicitar-vos a tots aquestes festes. BON NADAL A TOTS!!!

NADALA DELS MESTRES DEL PUIG

INFANTIL

1R

2N

3R A

3R B

3R C

3R D

4T A

4T B

4T C

5È A

5È B

5È C

5È D

6È A I 6È C

6È B

6È D 

 

 

 

 

 Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es