Contacte
NADAL 2018

Benvolgudes famílies:

MERCADET SOLIDARI DE JUGUETES:Com cada any, per aquestes dates, feim una recollida de juguetes per organitzar un mercadet solidari. Aquesta activitat es realitzarà a cada edifici del centre.

Si voleu participar, podeu portar juguetes del 10 al 13 de desembre i així, divendres dia 14, realitzarem el mercadet. Aquest dia vendrem les juguetes a 1 euro i es destinaran a l´escola apadrinada de Nicaragua i a Cáritas de Lloseta. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

 

BERENAR SOLIDARI: El berenar solidari d´aquest mes serà dia 13 de desembre. Duran les coques els alumnes de 2n B I 5è A

CONCERT DE NADAL I XOCOLATADA :
També la nostra escola organitza el tradicional CONCERT DE NADAL.

AQUESTA ACTIVITAT ES REALITZARÀ DIJOUS 20 DE DESEMBRE. ( Aquest dia les classes acabaran a les 12h, els alumnes de menjador quedaran a l´escola).Tindrà lloc AL MENJADOR DE L’ESCOLA (edifici de 1er i 2n). En arribar haureu de mostrar les entrades que els tutors prèviament us hauran donat.

ELS FAMILIARS, UNA VEGADA ACABADA L´ACTUACIÓ, SI HO DESSITGEN, PODRAN PRENDRE XOCOLATA AL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL. Aquesta xocolatada, l´organitza l´amipa i serà per a recaptar doblers per a la comissió solidària. els pares pagaran 1 € i pels nins serà gratis. Hi haurà coques i aigua per vendre per part dels pares i alumnes de 6è.

L’escola juntament amb “fotos Ramón” realitzarà una gravació del concert. Per aquest motiu us preguem que al moment de dit concert les famílies us ubiqueu a les cadires i gaudiu del moment.

HORARIS:

Infantil: de 17.00h a 18.00h. Els pares duran els seus fills a les 16.45 h a les seves aules. A l’entrada del menjador mostrareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills a les aules. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

Primer i segon: 18.00h a 18.30h. Els pares duran els seus fills a les 17.45 h a les seves aules. A l’entrada del menjador mostrareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills a les aules. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

Tercer i quart: 18.30h a 19.00h. Els pares duran els seus fills a les 18.15 h al pati de edifici de 1r i 2n. A l’entrada del menjador mostrareu  les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

Cinquè i sisè: 19.00h a 19.30h. Els pares duran els seus fills a les 18.45 h al pati de edifici de 1r i 2n. A l’entrada del menjador mostrareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

RECORDAM QUE AQUEST DIA 20, ACABEN LES CLASSES A LES 12H. NO HI HA ACTIVITATS D´AMIPA NI BIBLIOTECA. SÍ HI HA MENJADOR.

Moltes gràcies per la vostra participació. Bones Festes de Nadal.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es