Contacte
JORNADA PORTES OBERTES I PROCES ESCOLARITZACIO 18-19

JORNADA DE PORTES OBERTES PER A FAMÍLIES

El dijous 26 d´abril de 17.00 h a 19.00 h obrirem les portes de l´escola per a aquelles famílies que estan pensant en escolaritzar algun infant el curs vivent.

De 17.00 h a 17.30 h oferirem una xerrada informativa on compartirem la nostra experiència i linia educativa.

 

SOL·LICITUDS D´ESCOLARITZACIÓ CURS 2018-2019

Les sol·licituds d´escolarització per al curs 2018-2019 es podran realitzar:

  • De manera telemàtica a través d´Internet:  http://escolaritzacio.caib.es  (procés molt fàcil, s´ha de presentar resguard de la sol·licitud al centre triat en primera opció signat pels dos pares, amb fotocòpies de les circumstàncies rellevants que es vulguin fer constar. No és necessari dur documentació per empadronament a Lloseta, per a família nombrosa, per discapacitat, per declaració de Renda ni per a germans matriculats al centre)
  • Als centres, de manera presencial i presentant tota la documentació corresponent: Full de sol·licitud, certificat d´empadronament, DNI pare, mare i alumne, llibre de família i altres circumstàncies rellevants que es vulguin fer constar.

Del 3 al 16 de maig: termini per presentar les sol·licituds
Dia 6 de juny: publicació de les llistes provisionals d´admesos
Dia 21 de juny: publicació de les llistes definitives
Del 22 al 27 de juny: període de matriculació d´educació infantil i primària. Passau pel Centre a recollir  la informació necessària de principi de curs i a formalitzar la matrícula.

CONSULTAU LA INFORMACIÓ DEL NOSTRE CENTRE A LA PÀGINA WEB:
http://www.cpespuiglloseta.com

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es