Contacte
FAMILIA - ESCOLA

DIADA AMB LES FAMÍLIES

Estimades famílies,

 

Amb l´objectiu de fer dels nostres patis escolars (d´infantil i primer-segon de primària) uns espais educatius i rics de vivències i aprenentatges pels infants, volem acondicionar-los amb nous jocs.

 

Per això, mestres i AMIPA hem organitzat el proper dia 1 d´abril de 10:00 a 13:00 una diada amb totes les famílies del centre que ens volgueu ajudar a elaborar aquests jocs.

 

Al cicle d´infantil es faran: tipis, piràmide de rodes, pont verd, arreglar la caseta de fusta, pintar una xarranca, cuineta de palés.

 

A primer-segon de primària: terrari, cuineta de palés, taula i sofà de palés, pintar un circuit pels patinets, pont tibetà, engronxadores, circuit d´aigua, piràmide de rodes.

 

Us podeu apuntar als taulells de suro de l´entrada d´infantil, a les vidreres de primer cicle, i al email de l´AMIPA amipalloseta@gmail.com , indicant en quina activitat voleu ajudar.

Teniu de termini d´inscripció fins dia 27 de març.

Qué heu de duu les famílies? Eines per fer els muntatges ex. Taladro, desengramponadors, martells, serres... I també materials per reutilitzar: embuts, tubs de pvc, botelles de plàstic fort...

Per aquesta diada, l´AMIPA ens convidarà a berenar.

US ESPERAM!!!! QUI S´APUNTA?

____________________________________________________________

Estimades famílies,

Dins les millores que volem dur a terme al pati de 3r, 4t, 5è i 6è hi ha dos aspectes importants:

Primer, és tractar d´ampliar la zona de joc i per aquest motiu els alumnes podran utilitzar tan el pavelló com el camp de futbol.

Segon, volem la nostra escola més acollidora i esteim adequant alguns espais de l´edifici de 3er, 4t, 5è i 6è.

Volem que els nins i nines trobin llocs agradables on poder seure i relaxar-se, o bé comentar i resoldre conflictes amb els companys.

Per poder arreglar aquests espais en farà falta alguns mobles.

Hem pensat que a vegades a casa tenim algun moble que ja no feim servir, com per exemple una làmpara, una cadira, una butaqueta, una estora, etc.

 

Vos volem demanar que si teniu algun moble per regalar ( tan d´interior com d´exterior) ens podríeu avisar i/o enviar una foto al correu de l´escola (ceipespuig.lloseta@educaib.eu) i mirarem si ens va bé per l´escola.

 

Gràcies de part de tots els mestres.

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es