Contacte
ACTIVITATS NADAL

Benvolgudes famílies:

MERCADET SOLIDARI DE JUGUETES:

Com cada any, per aquestes dates, feim una recollida de juguetes per organitzar un mercadet solidari. Aquesta activitat es realitzarà a cada edifici del centre.

 

Si voleu participar, podeu portar juguetes del 12 al 14 de desembre i així, dijous dia 15, realitzarem el mercadet. Aquest dia vendrem les juguetes a 1 euro i es destinaran a l´escola apadrinada de Nicaragua i a Cáritas de Lloseta. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

BERENAR SOLIDARI: El berenar solidari del mes d´aquest mes serà dia 14 de desembre. Es realitzarà només a l´edifici principal. Duran les coques els alumnes de 3r C i 4t C i tots els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è podran comprar per 1 € un troç de coca. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

CONCERT DE NADAL I XOCOLATADA :
També la nostra escola organitza el tradicional concert de Nadal.

Aquesta activitat es realitzarà dimecres 21 de desembre.

Tindrà lloc al menjador de l´escola (edifici de primer cicle). En arribar haureu de mostrar les entrades que els tutors prèviament us hauran donat.

ELS FAMILIARS, UNA VEGADA ACABADA L´ACTUACIÓ, SI HO DESSITGEN, PODRAN PRENDRE XOCOLATA AL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL. AQUESTA XOCOLATADA, L´ORGANITZA L´AMIPA I SERÀ PER A RECAPTAR DOBLERS PER A LA COMISSIÓ SOLIDÀRIA. Els pares pagaran 1 € i pels nins serà gratis. També hi haurà coques i aigua per vendre per part dels pares i alumnes de 6è.

L´escola juntament amb “fotos Ramón” realitzarà una gravació del concert. Per aquest motiu us preguem que al moment de dit concert les famílies us ubiqueu a les cadires i gaudiu del moment.

HORARIS:

Infantil: de 17.00h a 18.00h. Els pares duran els seus fills a les 16.45 h a les seves aules. A l´entrada del menjador mostrareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills a les aules. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

Primer i segon: 18.00h a 18.30h. Els pares duran els seus fills a les 17.45 h a les seves aules. A l´entrada del menjador mostrareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills a les aules. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

Tercer i quart: 18.30h a 19.00h. Els pares duran els seus fills a les 18.15 h al pati de edifici de 1r i 2n. A l´entrada del menjador mostrareu  les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

Cinquè i sisè: 19.00h a 19.30h. Els pares duran els seus fills a les 18.45 h al pati de edifici de 1r i 2n. A l´entrada del menjador entregareu les entrades. En acabar el concert els pares sortiran del menjador per la porta de la cuina i recolliran els seus fills. ELS QUI VULGUIN, PODRAN PASSAR PEL PATI DE L´EDIFICI D´INFANTIL PER BEURE XOCOLATA.

RECORDAM QUE LES ACTIVITATS D´AMIPA I ACTIVITAT DE BIBLIOTECA ACABARAN DIA 20 DE DESEMBRE

Moltes gràcies per la vostra participació. Bones Festes de Nadal.

 

 

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es