Contacte
ACTIVITAT AMIPA

Aquest dissabte 18 d'abril, el grup de preiniciació de l'escoleta de bàsquet de l'Amipa de Lloseta participarà en la diada de psicobàsquet que tendrà lloc al pavelló de Lloseta, organitzada pel Consell de Mallorca amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloseta i l'Amipa C.P "Es Puig".

A més dels nostres infants assistiran el grups d'escoletes d'altres pobles i es realitzaran una sèrie de partits.

Els alumnes de l'escoleta de bàsquet volem convidar a tots els infants de 3, 4 i 5 anys a participar a la diada i a compartir amb nosaltres el nostre primer partit com a locals.

La diada començarà a les 11: 00 hores amb l’arribada dels participants i distribució en grups, els quals a les 11:15 hores realitzaran diversos jocs, circuits i exercicis relacionats amb el bàsquet i la psicomotricitat. Al voltant de les 13:00 hores tendrà lloc el final de les activitats i acomiadament dels participants.

L’Ajuntament de Lloseta posarà aigua i berenar per a tots els participants.

Per poder participar a la diada s'ha de confirmar l’assistència dels infants (nom, llinatges i edat) a la diada com a màxim dijous dia 16 d'abril al mail: amipalloseta@gmail.com.Us esperam a tots.

 

Veure totes les Notícies
Tornar a l'Inici
Contacte
Afores s/n 07360 Lloseta | Edifici de Primŕria (Secretaria): Telčfon: 971519436 Fax: 971519787 | ceipespuig.lloseta@educacio.caib.es